Logo De Griene Greide - rustpunt en woon-cadeau accessoires
Griene Greide blomke

Over ons

Even voorstellen

Theetuin in aanbouw
Over ons
Terras in wording

Mijn naam is Dinie van der Hout-de Haan en ik woon samen met mijn man Johan, dochter Thirsa en zoon Jesmer aan de Boerestreek 9 in Lippenhuizen.

Hier runnen wij samen een rundveebedrijf en mijn man is werkzaam in de agrarische sector. Ik ben zelf nogal een bezige bij op creatief gebied en ik vind het prachtig om van alles te maken. Of het nu van hout is of van stof of andere materialen, overal valt wel iets van te maken.

Al jaren loop ik met het idee om hier aan huis een nieuwe uitdaging te zoeken waarin gezelligheid en creativiteit bij mij voorop staan. Wij wonen hier in een prachtig stukje natuur met onze eigen dieren om ons heen.

Vorig jaar is dan ook het idee begonnen om hier een rustpunt te gaan openen met mijn eigen winkeltje er bij.

Nu is het dan zover… de uitdaging gaat beginnen. Met gezonde spanning en de nodige zenuwen, maar vooral met heel veel enthousiasme en positieve inzet ga ik deze nieuwe stap zetten.

En wat is er nu mooier dan iedereen die dat fijn vind hiervan mee te laten genieten onder het genot van een bakje koffie of thee. Of om even lekker rustig rond te sneupen in mijn winkeltje.

Winkel in aanbouw

Wij zijn geopend!

Na vele voorbereidingen zijn wij op zondag 19 juli 2020 van start gegaan!
Het was een prachtige dag met veel vrienden en belangstellenden die een kijkje kwamen nemen.
Wanneer je in de buurt van Lippenhuizen bent, kom gerust langs en ervaar zelf de rust en ruimte om ons heen.

Wij zijn geopend
De Griene Greide

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van mijn creatieve avonturen en leuke (boerderijdieren)nieuwtjes en ontvang maximaal 4x per jaar mijn nieuwsbrief.

Scroll naar top